Imprumuturile Viva Credit se adreseaza in principal persoanelor ce au nevoie urgenta de o suma de bani intr-un timp scurt si nu intentioneaza sa faca compromisuri in ceea ce priveste perioada in care aceasta se acorda. Aceste tipuri de imprumut mai sunt cunoscute sub numele de credite rapide sau imprumuturi rapide. Sunt apreciate cu precadere pentru aplicarea si acordarea simplificate si implicit, a timpului scurt in care se desfasoara intreg procesul. Spre deosebire de imprumuturile conventionale, de la banca, acestea nu implica un grad ridicat de birocratie si nenumarate drumuri de la angajator la banca si de la banca la angajator.

Cine este Viva Credit

Viva Credit este o Institutie Financiara Nebancara ce functioneaza cu autorizatie din partea Bancii Nationale a Romaniei si respecta in totalitate Ordonanta de Urgenta a Guvernului Romaniei 50/2010 si celelalte reglementari aferente creditelor de consum. Este prima companie din Romania specializata in credite pana la salariu, oferind imprumuturi rapide oferite exclusiv online,  cu un termen de rambursare de pana la 35 de zile.

De ce sa iei un credit Viva Credit

Un credit Viva Credit este potrivit pentru tine daca ai nevoie de o suma de bani intr-un termen cat mai scurt de timp. Este foarte avantajos din punct de vedere a eligibilitatii, conditiile pe care aplicantii trebuie sa le indeplineasca fiind urmatoarele: sa aiba varste de peste 21 de ani, sa aiba un venit stabil din PFA, pensie sau salariu si sa fie posesori ai unui cont bancar.

Imprumuturile rapide oferite de aceasta companie se realizeaza online, fara a mai fi nevoie deplasarea la un sediu fizic sau deplasarea contra cost a unui agent la tine acasa. Documentele necesare pentru aplicare sunt o copie dupa cartea de identitate si la cerere, in functie de imprumut, un document care sa divedeasca un venit lunar. Actele se trmit in format electronic pe email, iar un raspuns in legatura cu aplicatia va fi primit in ternen de doar cateva ore.

Se pot inprumuta sume de bani de la 100 pana la 1000 lei, pentru o perioada de maximum 35 de zile. In cazul clientilor fideli, se poate negocia suma maxima ce se poate imprumuta, aceasta ajungand pana la 1500 lei. Returnarea creditului se poate realiza si mai repede decat este prevazut in contract, daca clientul doreste acest lucru. In aceasta situatie, dobanda se va calcula fara a se socoti zilele ramase pana la data scadenta. De asemenea, dobanda este fixa si se calculeaza la zi. Ea este 1.2% din suma imprumutata .

Care sunt avantajele unui credit Viva Credit

Viva Credit intelege nevoile omului modern, motiv pentru care vine in intampinarea acestora cu o serie de avantaje demne de luat in considerare.

Modalitate simpla de aplicare

Aplicarea pentru un imprumut rapid Viva Credit se realizeaza online, fiind foarte simpla. Nu trebuie decat completata cererea de pe site-ul companiei, prin parcrgerea pasilor. Agentii vor analiza aplicatia si va comunica decizia cu privire la aceasta. Odata aprobat imprumutul, banii se vor vira in cont in aceeasi zi. Rambursarea acestuia se realizeaza in mod automat, de pe cardul de debit.

Mai mult decat atat, la urmatoarele aplicari, procesul devine si mai simplu. Un nou credit se poate solicita telefonic, prin comunicarea sumei de bani si a perioadei de imprumut. Iar daca preferi discutiile prin SMS, agentii Viva Credit iti stau la dispozitie. Pentru a aplica astfel la un imprumut Viva Credit se va trimite un sms la 1891 in forma suma durata. Spre exemplu, daca se doreste imprumutarea a 300 de lei pentru 21 de zile, se va scrie in textul sms-ului 300 21.

Timpul de raspuns scurt

Spre deosebire de imprumuturile de la institutiile bancare pentru care trebuie sa astepti o perioada indelungata de timp, la Viva Credit raspunsurile se ofera extrem de rapid, la fel si imprumuturile. Pentru primul credit se va primi un raspuns in cateva ore, in vreme ce clientii existenti primesc aprobare imediata.

Compania lucreaza cu institutii bancare precum ING, BCR, BRD, Banc Post, Raiffeisen Bank, CEC, Banca Transilvania, Unicredit-Tiriac Bank, Garanti Bank etc. Astfel, daca solicitantul dispune de cont la una dintre aceste banci, banii vor fi transferati in doar cateva minute dupa ordonarea transferului. In situatia in care solicitantul are cont la alta banca, banii vor ajunge in maxim o zi lucratoare, in functie de durata transferului interbancar.

Dobanda pentru rambursare anticipata

Viva Credit pune la dispozitia clientilor urmatorul beneficiu: daca acestia doresc platirea anticipata a creditului, se va plati doar dobanda ce s-a acumulat pana la momentul platii in cauza. In functie de preferinte, rambursarea anticipata se poate realiza numerar la caseriile BCR si Unicredit-Tiriac Bank, prin virament bancar sau card bancar online sau telefonic. Nu se percep costuri suplimentare sau penalitati de rambursare anticipata.

Se acorda fara giranti sau garantii

Sumele pe care compania le imprumuta sunt relativ mici, motiv pentru care nu sunt necesari giranti sau garantii. De asemenea, Viva Credit are comisioane zero. Nu se percep comisioane pentru analiza de  acordare, administrare sau rambursare in avans.

Sfaturi utile referitoare la imprumut

Imprumuturile pana la salariu Viva Credit sunt solutia ideala si la indemana pentru situatiile neprevazute. Ratele trebuie platite la timp, in asa maniera incat sa evitati supra-achitarea. Compania practica penalizari mari pentru rau-platnici, datorita riscurilor la care se supune. Acestea au rolul de a acoperi eventualele pagube.  O alta recomandare este sa calculati care este suma pe care o veti plati la finalul perioadei de imprumut. Astfel, veti avea o idee de ansamblu a implicatiilor pe care imprumutul le are.

Pentru a avea certitudinea ca nu ramaneti cu datorii, calculati imprumutul in asa maniera incat sa va fie confortabil sa il inapoiati. Indiferent de gravitatea situatiei ce sa determina sa recurgeti la un credit rapid, incercati sa calculati rata in asa maniera incat sa nu depaseasca 25-30% din veniturile lunare. O alta modalitate prin care va puteti asigura ca nu intarziati plata ratelor este un optarea pentru un fond de rezerva, pe care sa il pastrati pentru acele situatii limita, cand nu va permiteti plata ratei.

Gestionate cu responsabilitate, imprumuturile nebancare Viva Credit sunt un ajutor de nadejde in situatii de criza.