In contextul in care imprumuturile bancare se materializeaza in procese de lunga durata, cu conditii aspre de eligibilitate si nenumarate drumuri de la angajator la banca si de la banca la angajator, un credit rapid reprezinta o alternativa demna de luat in considerare. Acesta se acceseaza intr-un timp semnificativ mai scurt, iar intregul proces de acordare este mult mai simplificat, in asa maniera incat eforturile depuse de solicitant sa fie minime.

Cine este Extra Simplu

Compania IFN Extra Finance comunica orin brandul Extra Simplu si este o Institutie Financiara Nebancara ce realizeaza activitati de creditare cu titlu profesional, in deplina concordanta cu conditiile stabilite de lege. Compania ofera atat credite de nevoi personale pentru persoane fizice, cat factoring si scontare pentru persoane juridice. Functioneaza din anul 2009, cu capital 100% romanesc.

De ce sa iei un credit Extra Simplu

Creditul Extra Simplu este potrivit pentru acele situatii neprevazute cand apare necesitatea urgenta a unei sume de bani, pe care se intampla sa nu o detii. Un astfel de imprumut se ofera cu precadere pentru nevoi personale, astfel ca idiferent daca este vorba despre o urgenta medicala, o investitie sau un simplu moft, sansele ca acesta sa se ofere sunt egale in situatia in care conditiile de eligibilitate se indeplinesc.

Care sunt avantajele unui credit Extra Simplu

Compania vine in intampinarea nevoilor clientilor cu o suita de avantaje demne de luat in considerare atunci cand se opteaza pentru un imprumut.

Procedura de imprumut simplificata

Creditul extra simplu nu impune un proces de acordare foarte complicat si indelungat in timp. Conditiile de eligibilitate si actele necesare sunt foarte putine, in asa maniera incat imprumutul sa se acorde rapid. Aplicatia se realizeaza online si sunt necesare doua documente: o copie dupa cartea de identitate su o copie dupa extrasul de cont. Dosarul se analizeaza si in situatia in care candidatul este considerat a fi eligibil pentru imprumut, va primi banii direct in cont prin virament bancar.

Primul credit cu dobanda de 0%

Se pot imprumuta sume de bani de la 200 de lei pana la 2000 RON, ce se ramburseaza intr-o perioada de pana la 30 de zile. Clientii noi ce contracteaza un credit Extra Simplu primesc 0% dobanda. Oferta este valabila pana in 28.08.2016.

Dobanda fixa pentru clienti vechi

Dobanda este fixa, de 1.2% pe zi. Spre exemplu, pentru o suma de 500 de lei imprumutata pentru 21 de zile se va plati o suma totala de 626 lei, impartita in rate lunare. Plata ratelor trebuie luata in serios. In situatia in care plata ratelor este intarziata, se aplica o penalizare de 2% din sold.

Nu sunt necesari giranti sau garantii

Intrucat sumele imprumutate nu sunt foarte mari, nu sunt necesari giranti sau diverse alte garantii pentru a accesa un astfel de imprumut. De asemenea, nu se percep comisioane de acordare sau cheltuieli de administrare.

Plata online a ratelor

Plata creditului se poate face automat la data scadentei prin procesatorul de plata MobilPay, cu cardul direct pe site sau prin transfer bancar. Desigur, in situatia in care se opteaza pentru ultima varianta, va fi necesara anuntarea in prealabil a companiei si trimiterea prin email a unei copii dupa ordinul de plata. Astfel, timpul risipit asteptand la ghiseu devina doar o amintire neplacuta.

Confidentialitatea imprumutului

Un alt avantaj al creditelor Extra Simplu sunt reprezentate de confidentialitatea acestora. Intrucat intreg procesul se realizeaza online, existenta imprumutului ramane intre persoana care il solicita si operator.

Pasi parcursi pentru accesarea unui credit Extra Simplu

Pentru a-ti oferi o imagine amanuntita asupra procesului de accesare a unui Credit Extra Simplu, te invatam care sunt pasii ce trebuie parcursi.

Aplicare pentru credit

Pentru inceput, trebuie sa accesezi platforma online a companiei. Utilizand calculatorul pentru rate, seteaza suma pe care doresti sa o imprumuti si perioada de timp in care o poti inapoia. Simulatorul de rate va calcula automat care este suma ce se va plati la finalul perioadei de creditare. In situatia in care esti multumit de rezultat, apasa butonul „Aplica acum!”.
Vei fi condus pe o pagina informativa, unde vei vedea care este formatul fisierelor acceptate si alte informatii utile cu privire la proces. Citeste cu atentie instructiunile, bifeaza casuta din josul paginii si acceseaza butonul „Pasul urmator”.

Completarea formularului

Completeaza formularul cu datele personale si creeaza-ti contul de client. Asigura-te de curectitudinea datelor introduse, pentru a evita situatiile neplacute. Bifeaza cele trei casute din sectiunea „Termeni si conditii” si da click pe butonul „Trmite”. Contul de client trebuie completat cu o adresa de email valabila si cu o parola, pe care este necesar sa o memorezi. Pe adresa de email vei primi codul de validare al contului, actiune ce iti permite sa accesezi pasul urmator.

Verificarea contului

Urmatorul pas consta in verificarea adresei de email completata in cadrul pasului 2. Un email cu un cod de verificare a fost trimis catre aceasta. Codul se introduce in site, creand in mod automat contul de client. Contul trebuie confirmat in termen de 24 de ore. In caz contrar, acesta se va sterge si va fi necesara inceperea unui nou proces de aplicare.

Datele de identificare

Se completeaza un nou formular cu datele de identificare a angajatorului si contul IBAN unde se vor transfera banii. Bifeaza casuta conform careia declari ca datele sunt reale si apasa butonul „Trimite”.

Verificare contului bancar

Cardul personal sau de debit se va verifica prin realizarea unei tranzactii, cu o suma de 1 leu. Pentru a realiza aceasta operatiune, apasa butonul „Mai departe”. Daca nu se doreste continuare procesului de aplicare, se apasa optiunea „Renunta.” Vei fi condus pe pagina MobilPay, procesatorul de plati cu care lucreaza compania. Acolo se completeaza campurile indicate, ca pentru orice tranzactie obisnuita.

Atasarea extrasului de cont

Conecteaza-te in contul de pe site si araseaza copia dupa extrasul de cont. Toate informatiile atasate acolo vor fi analizate de un agent al companiei. Vei primi un sms in care vei fi anuntat daca creditul tau a fost aprobat sau respins, in functie de caz.

Semnarea contractului

Daca aplicatia ta a fost aprobata, intra in contul de client si apasa butonul „Semneaza contractul”. Vei fi directionat spre o pagina referitoare la procedura de acreditare. Cititi si analizati cu atentie informatiile si apasati butonul „Semneaza” pentru a continua. Semneaza si intreg contractul de acreditare, iar ca masura de securitate suplimentara, apasa butonul „Trimite SMS” si introdu codul pe care l-ai primit.

Creditul Extra Simplu este o solutie la indemana pentru situatiile de criza. Sfatul nostru este ca daca optezi pentru acesta, sa tratezi imprumutul cu responsabilitate, pentru a evita supra-achitarea.