Daca vrei sa iei un credit cu buletinul, ai ajuns in locul potrivit. Aplica direct folosind butonul de mai jos sau citeste in continuare pentru a vedea cine ofera credite cu buletinul, care sunt cele mai bune si cum poti face sa aplici repede si usor.

Cei mai multi romani care au accesat vreodata un credit de la banca se declara nemultumiti de birocratia care caracterizeaza intreg procesul si multitudinea de drumuri intre angajator si banca pentru infaptuirea acestui demers. Situatia se schimba radical in ceea ce priveste creditul cu buletinul.

Acesta nu reprezinta o noutate la noi in tara, fiind cea mai simpla solutie de imprumut existenta pe piata.

Nu putine sunt situatiile in care imprevizibilul ne strica socotelile. Intr-un astfel de context, un imprumut cu buletinul reprezinta o solutie simpla si la indemana, menita sa ne ajute sa ne rezolvam problemele financiare in timp util.

Cel mai bun credit cu buletinul

Foarte multe institutii ofera rate cu buletinul pentru diverse tipuri de imprumuturi. Iata care sunt cele mai bune oferte de care poti profita atunci cand ai nevoie de un credit rapid si usor de obtinut.

Alege un creditor dintre cei prezentati mai jos, apasa butonul „APLICA” pentru a lua un credit direct sau vezi recenzia pentru a citi mai multe despre conditiile fiecaruia.

Conceptul de credit doar cu buletinul fara adeverinta de salariu, este prestat de diverse institutii financiare nebancare.

Acestea pun la dispozitia clientilor acest serviciu de imprumut, lipsit de garantii sau alte taxe ascunse, care presupune insa achitarea unei dobanzi mai mari decat cea aplicata de banci.

Ce fac institutiile de credit pentru a-si diminua riscurile?

Acest lucru se datoreaza riscurilor mari pe care institutiile de acest fel si le asuma, dobanzile mai ridicate avand rolul de a acoperi eventualele pagube.

De asemenea, imprumuturile cu buletinul se pot accesa si de la institutiile bancare, fiind cunoscute cu precadere sub denumirea de credite rapide. Exista si credite online doar cu buletinul, procesul de creditare fiind foarte simplificat.

Istoricul tau poate decide daca iei un credit… un unele cazuri

Elementele ce influenteaza acordarea unui astfel de credit sunt gradul de indatorare si istoricul de client.

In functie de banca, poate aparea necesitatea obtinerii mai multor documente, motiv pentru care intreg procesul de imprumut este mai complicat decat in cazul institutiilor financiare nebancare.

Desigur, fiecare institutie bancara sau nebancara isi rezerva dreptul de a dispune de propriul proces de acordare a unor credite rapide cu buletinul, motiv pentru care anumite aspecte pot diferi de la o companie la alta.

Sfatul nostru este sa va informati pe site-ul VreauCreditRapid premergator optarii pentru un imprumut, pentru a evita supra-indatorarea sau un proces de aplicare mult prea complicat.

Care sunt cel mai simplu de accesat credite online doar cu buletinul? Afla apasand butonul de mai jos

Cine poate sa acceseze un astfel de imprumut?

Conditiile difera in functie de tipul institutiei la care se apeleaza si de conditiile generale pe care fiecare companie le impune.

Asemenea unui credit de nevoi personale, de obicei, bancile acorda imprumuturi doar cu buletinul solicitantilor cu varste cuprinse intre 18 ani si 70 de ani.

Cerinte foarte reduse:

In cazul institutiilor non bancare, se cere ca solicitantul sa aiba o varsta de cel putin 18 ani. In functie de companie, se poate solicita sa fii salariat de o anumita perioada de timp sau sa ai un anume venit lunar.

Exista companii care cer dovada de venit si resedinta, altele care cer doar dovada de venit, conditiile fiind diferite de la un caz la altul. Aceste aspecte le vom discuta pe larg in cele ce urmeaza. Daca esti in criza de timp si vrei sa aplici urgent foloseste butonul de mai jos

Conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti

Pentru inceput, este necesar ca persoana ce opteaza pentru credit sa dispuna de un act de identitate care sa ii certifice cetatenia romana. De asemenea, este necesar ca solicitantul sa aiba domiciliu stabil in unul din orasele unde compania in cauza ofera imprumuturi.

Cel mai important document este reprezentat de dovada unui venit, ce poate fi reprezentata de un fluturas de salariu sau un cupon de pensie.

Exista insa si posibilitatea accesarii unui credit doar cu buletinul fara adeverinta salariu.

In functie de caz, se poate cere o dovada a unui cont bancar pe numele solicitantului, indiferent de banca la care este deschis.

Aceasta conditie este necesara doar daca nu se opteaza pentru gestionarea creditului la domiciliu. In cazul acestuia, solicitantul va primi banii in mana intr-un interval de 24-48 de ore, context in care nu va mai avea nevoie de un cont bancar.

In cazul imprumutului de la banca, se poate cere o vechime a solicitantului in campul muncii de minim 1 an și o perioada de 3-6 luni de angajare la ultimul loc de munca. Acesta trebuie sa dispuna de un cont deschis la banca de unde se realizeaza imprumutul.

Procesul de realizare a creditului este mai complicat la banci, intrucat solicitantul trebuie sa indeplineasca un grad de indatorare optim, sa aiba un istoric de client lipsit de antecedenete legate de indatorire la banci etc.
[button color=”red” size=”normal” alignment=”center” url=”https://vreaucreditrapid.ro/aplicare/#aplica”]DEPUNE CEREREA[/button]

Avantajele unui imprumut online cu buletinul

Creditele nebancare cu buletinul sunt destinate cu precadere persoanelor ce nu indeplinesc conditiile de eligibilitate pe care bancile le impun sau celor ce prefera sa opteze pentru un credit urgent, lipsit de proceduri birocratice.

Procedura simplificata de acordare a creditului

Creditul cu buletinul presupune o procedura simplificata a acordarii acestuia. Conditiile si actele necesare sunt foarte putine, nefiind necesar ca solicitantul sa desfasoare nenumarate drumuri la institutia in cauza. Mai mult decat atat, modalitatile de realizare a acestuia sunt extrem de flexibile: se pot realiza online sau la domiciliu, generand putine batai de cap.

Se acorda intr-un termen scurt

Imprumuturile se acorda intr-un termen foarte scurt, uneori mai mic de 24 de ore. Acestea sunt o solutie la indemana pentru rezolvarea diverselor nevoi urgente. Imprumutul se poate vira intr-un cont bancar sau se poate acorda cash, in functie de preferinte.

Se poate returna in rate flexibile

Un alt avantaj al creditelor doar cu buletinul este reprezentat de ratele avantajoase. In functie de companie, persoana ce opteaza pentru un astfel de serviciu are posibilitatea de a realiza returnarea banilor in rate saptamanale sau lunare.

Nu sunt necesari giranti

Creditele cu buletinul nu impun girarea imprumutului de catre o terta parte, putand fi accesate de la companii ce nu percep comisioane de acordare sau diverse cheltuieli de administrare.

Sfatul nostru este sa nu apelati la astfel de credite decat daca este absolut necesar, intrucat pe langa toate aceste avantaje, ele indeplinesc limita de a dispune de dobanzi semnificativ mai mari decat in cazul bancilor.

De asemenea, o data accesat un astfel de credit, trebuie sa va asigurati ca platiti ratele la timp, in asa maniera incat sa evitati penalizarile, care pot duce la supra-achitare.

Creditele cu buletinul reprezinta o solutie eficienta si la indemana, insa trebuie gestionate cu maxima responsabilitate.