Trecerea de la creditele clasice la noul val de creditare online poate parea grea la inceput. Nesiguranta venita din procesele noi si cateodata chiar simplitatea cu care acestea decurg pot semana neincredere in randul nostru.

Pana si completarea “de mana” a unor hartii, intalnirea fizica cu un agent si procesul prin care treci atunci cand vrei sa iei niste bani imprumut par ca iti ofera un fel de garantie: “Lucrul pe care il fac e tangibil, real si rezultatele vor fi la fel”.

Din acest motiv exista in continuare foarte multi oameni care se feresc sa aplice online pentru un credit rapid.

Online nu trebuie sa insemne neincredere

Sa incepem cu niste date concrete. De ce sunt atat de multi companii care ofera imprumturi direct online, de ce exista acum agentii care isi desfasoara activitatea strict pe internet, fara birouri fizice, fara agenti si fara agentii. Raspunsul este unul singur: Este mult mai simplu si mai eficient.

In medie o aplicare clasica pentru un credit dureaza undeva intre 2 zile si o saptamana in functie de persoana. Hartii, drumuri, aprobari multiple, semnaturi si stampile.

In schimb, o aplicare online dureaza in medie cateva minute, iar un raspuns poate fi oferit in cateva ore. Aceasta concentrare a datelor, rapiditatea cu care ele sunt transmise si optimizarea proceselor si procedurilor fac ca totul sa decurga lin.

Trebuie doar sa ai la indemana laptopul, telefonul sau tableta de pe care sa alegi din multidudinea de oferte, citind in prealabil recenziile.

Ramane doar sa alegi site-ul prin care poti obtine un credit online, sa completezi formularul prin care selectezi suma de care ai nevoie si perioada in care poti rambursa banii. In unele cazuri trebuie sa incarci o fotografie cu buletinul tau si in doar cateva ore poti obtine raspunsul la cererea ta.

Totul se petrece online si tu primesti banii imediat. In plus, nu ai nevoie de garantii sau de adeverinte de la serviciu, ceea ce iti usureaza mult mai mult situatia.

Cei patru pasi prin care poti lua un imprumut astazi

  1. Vezi care sunt creditorii din care poti alege
  2. Compara creditele in functie de nevoile tale
  3. Odata ajuns pe site-ul creditorului introdu datele tale personale corect si complet

 

Creditele nebancare online sunt solutii inteligente pentru momente cand apare subit necesitatea unei anumite sume de bani, pe care nu o deti la momentul respectiv.

In astfel de situatii neprevazute, optarea pentru un credit online este cea mai eficienta solutie datorita procesului foarte scurt de aprobare si a birocratiei reduse pe care o impune.