Te gandesti sa iei un credit si nu stii care sunt actele de care ai nevoie pentru a face tot procesul sa fie simplu si usor?

Singurele acte de care ai nevoie sunt urmatoarele:

  • Copie dupa buletin si orginalul
  • O dovada a unui venit
  • Un cont in banca pentru a-ti putea primi banii (nu este obligatoriu)

Pentru a imprumuta o suma de bani online ai nevoie doar de conexiune la internet si de zece minute din timpul tau. In momentul in care ai nevoie de bani urgent si nu vrei sa apelezi la prieteni, noi iti punem la indemana o solutie foarte simpla, prin care te poti descurca singur. Este vorba despre creditele rapide, pe care le poti obtine foarte usor in doar cateva ore.

Parcurgand recenziile noastre te poti decide daca vrei un credit nebancar (IFN) sau bancar si te poti indrepta spre oricare dintre creditorii recomandati, cu un simplu click.

Urmatorul pas variaza de la un creditor la altul. De cele mai multe ori va trebui sa oferi niste date despre tine: Numele si numarul tau de telefon (pe care te sfatuim sa le trimiti cat de corect posibil) apoi vei transmite ce suma vrei sa imprumuti si pe ce perioada.

Unele institutii vor avea nevoie de cateva date personale sau chiar iti vor cere o copie dupa buletin. Nu ai niciun motiv de ingrijorare deoarece toate IFN-urile sau bancile pe care le vei gasi pe acest site respecta legile de confidentialitate si transmitere a datelor ce sunt in vigoare in Romania.

Creditele doar cu buletinul. Mai exista?

Raspunsul simplu este: da! Ele mai exista si sunt chiar folosite de public. Exista insa anumite cerinte atunci cand vrei sa contractezi un credit doar buletinul. Le poti vedea pe toate in pagina noastra AICI.